Verkstad

 

 

 

Service och säkerhet

Vi har precis starta en ny och fräsch verkstad med kompetent personal, detta gör vi för att dels öka säkerheten på vår egna flotta men vi vill även erbjuda dig samma möjlighet! Vi vet att service, underhåll och reparationer på flottan kan vara tidskrävande, stressande och kostsamt, därför har vi nu byggt vår egna nya kundverkstad för tunga fordon. Vi ligger beläget på Stigamo bredvid Torsvik 3min från E4 utanför Jönköping. Vi har mekaniker med många års erfarenhet och med vilja o engagemang för att alltid göra ett väl utfört arbete.

Oavsett om det är för lastbilen eller släp/trailer som du besöker oss strävar vi alltid efter att ligga ett steg före, det vill säga att vi ser till så du kan vara lugn när du lämnar vår verkstad.

Medans vi reparerar eller servar åt dig/er kan du ta det lugnt med en kaffe, läsk eller enklare mål mat.

Är du intresserad av vad vi kan erbjuda så, kontakta oss så går vi igenom hur vi bäst kan hjälpa dig.

Styling

Du som värdesätter och prioriterar ditt fordon eller flotta och gärna monterar extra lampor eller andra lastbilstillbehör är varmt välkommen att besöka oss, vi är återförsäljare till Convoyparts, TT-Styling, Strands med mera. Nu 2018 öppnar vi en butik för Lastbilstillbehör i vår nya verkstad på Stigamo, söder om Jönköping, där vi även har lastbilstvätt.

Verkstad

Vi älskar flexibilitet och anpassar därför vårt utbud efter dina önskemål. Med mer än 15 års erfarenhet kan vi erbjuda mycket, bland annat, service, besiktning, skadekontroll, reparationer och styling.

 

 

 

Leverantörer

För att du ska känna dig trygg på vägen väljer vi våra leverantörer med omsorg. Nedan är några av våra största samarbetspartners av reservdelar.

Leverantör -TJstyling Sweden
Leverantör - jomo
Leverantör - Släpis
Leverantör - Strands

Service

Vi genomför oljebyte, filterbyte, felkodavläsning, bromsbyte, smörjning av axlar och mycket mer.

Besiktning

För att du som kund snabbt och enkelt ska komma på vägen igen tar vi ditt fordon till besiktning efter service. Detta görs i Jönköping

Skadekontroll

När olyckan har varit framme kan det vara bra att få en kostnadsestimering innan reparation påbörjas, detta genomför vi på plats så du kan känna dig bekväm.

Reparationer

Vi genomför reparationer i alla skalor, stora som små! Du som kund kan även följa arbetet i realtid direkt från vårt verkstadsprogram.

Styling

Vi monterar och installerar lampor och extra utrustning från våra leverantörer, under tiden kan du njuta av en kaffe i vår chaufför lounge.