Verkstadsmekaniker

Vi söker dig som gillar att reparera såväl lastbilar, släp o trailers, eller är specialiserad på något av det. Du är noggrann, trevlig mot kunder och har en förmåga att alltid släppa ifrån dig ett avslutat jobb med gott resultat och gott samvete.

Du har nu chans att växa med en nystartad verkstad för tunga fordon i Klevshult, bredvid Truck & Bus Wash där vi nu slår upp portarna i november. Eller så börjar du där och flyttar med vid uppstarten av vår nyuppbyggda moderna verkstad med tvätthall på Stigamo under våren 2018. Oavsett var du fortsätter sedan kommer bäggedera använda sig av modern teknik och verktyg för bästa effektivitet. Med hjälp av vår 15års erfarne verkstadschef så har vi den kompetens och engagemang för att lyckas bli den mindre men effektiva och serviceinriktade verkstad för tunga fordon som behövs i vårt område.

Meriterande är C eller CE-kort men inte krav.

Åkeriet som bedriver verkstaden har funnits sedan 2008 och bidrar till de rätta influenser som behövs för att bygga något traditionellt men med nytt tänk.

Är du intresserad av tjänsten eller vill veta mer, kontakta oss direkt på nedan formulär eller klicka här för mer information om hur du når oss lättast!

[contact-form-7 id=”491″]

Lämna ett svar